Contact Lens Freshkon Telah Besarkan MataKu

Rasanya, ini pertama kali aku letakkan gambar aku sendiri untuk membuktikan yang anak mataku nampak besar.. haha.. Sori rakan-rakan semua, gambar aku tak selawa atau secantik blogger-blogger yang lain. Apa-apa pun, aku bersyukur, ini lah kurniaan Tuhan untuk ku.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Sekadar ingin berkongsi kepada korang yang berminat ingin membesarkan anak mata dengan menggunakan contact lens atau namanya dalam bahasa Melayu, kanta sentuh. Ini pun adalah pertama kali aku menggunakan contact lens bersaiz besar ini.

Kalo geng blogger nak tahu, aku gunakan contact lens jenama Freshkon berjeniskan Mystical Black ( aku bukannya promoter produk ini ye..hehehe )

Mata Bulat

Bila korang guna contact lens ini, budak-budak kecil pun takut tengok mata besar kita. Garang tak? siap mata dibesarkan lagi.hehehe.

Korang boleh tengok video di bawah bagaimana cara untuk memakai dan menanggalkan contact lens. Pastikan kedua-dua tangan kita perlu bersih sebelum memakai apa-apa jenis contact lens. OK

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

16 thoughts on “Contact Lens Freshkon Telah Besarkan MataKu

  1. Salam,

    Saya ni rabun dan memakai cermin mata. Teringin jugak nak gunakkan contact lens. It seems look nice without spec. Tapi guna contact lens kena rajin lah menjaga nya . kan…

  2. wah memang mata nampak besar lah..memang sesuai bagi mata yang agak sepet pakai nie..

  3. hmmm .. tak la kak ayabizz nampak manis … betoi2

  4. […] 2.0, Teruklah..7 Fakta Tentang Alexa InternetPolis Wanita Menjadi Penyanyi Komen TerbaruAya on Contact Lens Freshkon Telah Besarkan MataKutitan on Google PageRank Terbaru: BloggerWanita.com Dah PR3titan on 5 Blog Wanita Melayu PageRank […]

  5. salam..
    ermmm..nampak cantik
    di mata saya…
    🙂
    zulkbo recently posted..Menjawab Pantun KomenSen : Pak HamzahMy Profile

  6. mau pki kale merah..
    bole skip kerja kn..huhauhauhau

  7. nanti bleh crt kat member kut..he..
    cdinkb recently posted..Komodo Island is The New 7 Wonders of The WorldMy Profile

  8. Saya pernah cuba untuk pakai kontek lens ni,tapi kakak kedai tu galakkan saya pakai.Katanya pemakaian kontek lens ni perlu jaga dengan baik dari segi kebersihannya.

    • betul tu …kena sentiasa bersih masa handle contact lens ni..tak pasal2 nanti kena conjunctivitis plak..huhuhu… dan paling teruk bole kena cornea ulceration…

  9. rasa mcam nak pakai gak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge