Contact Lens Freshkon Telah Besarkan MataKu

Rasanya, ini pertama kali aku letakkan gambar aku sendiri untuk membuktikan yang anak mataku nampak besar.. haha.. Sori rakan-rakan semua, gambar aku tak selawa atau secantik blogger-blogger yang lain. Apa-apa pun, aku bersyukur, ini lah kurniaan Tuhan untuk ku.

Sekadar ingin berkongsi kepada korang yang berminat ingin membesarkan anak mata dengan menggunakan contact lens atau namanya dalam bahasa Melayu, kanta sentuh. Ini pun adalah pertama kali aku menggunakan contact lens bersaiz besar ini.

Kalo geng blogger nak tahu, aku gunakan contact lens jenama Freshkon berjeniskan Mystical Black ( aku bukannya promoter produk ini ye..hehehe )

Mata Bulat

Bila korang guna contact lens ini, budak-budak kecil pun takut tengok mata besar kita. Garang tak? siap mata dibesarkan lagi.hehehe.

Korang boleh tengok video di bawah bagaimana cara untuk memakai dan menanggalkan contact lens. Pastikan kedua-dua tangan kita perlu bersih sebelum memakai apa-apa jenis contact lens. OK

16 thoughts on “Contact Lens Freshkon Telah Besarkan MataKu

  1. Salam,

    Saya ni rabun dan memakai cermin mata. Teringin jugak nak gunakkan contact lens. It seems look nice without spec. Tapi guna contact lens kena rajin lah menjaga nya . kan…

    1. betul tu …kena sentiasa bersih masa handle contact lens ni..tak pasal2 nanti kena conjunctivitis plak..huhuhu… dan paling teruk bole kena cornea ulceration…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge