Cintaku Berputik Pada Encik Shaklee

Assalamualaikum dan Salam Tahun Baru 2014

Sekejap update .. sekejap tak.. Macam chipsmore je kan? hehe

Sebenarnya sejak 1 Januari 2014, aku telah bercinta dengan en.Shaklee. Jejaka yang aku kenal melalui seorang sahabat.

Bercinta? Dengan En.Shaklee? Siapa tu?

Hehe.. Boleh cemburu suamiku kalau tersalah faham dengan tajuk post ni.

Sebenarnya, sempena tahun baru 2014, aku telah membuat azam baru. Azam baru? Haaa.. Azam baruku adalah ingin kurus.. kot-kot Cicak kat rumah aku pun gelak dengar azam baruku ni.. hehe

Sebenarnya aku telah berjaya menurunkan berat badan sebanyak 2kg selepas 2 minggu lebih menggunakan produk Set Kurus Shaklee. Selepas bersalin hari tu, berat badan naik mendadak, yelah makan pun melantak jak, kalau boleh pinggan mangkuk pun mau ditelan. 🙂

Sebelum ni aku memang tak boleh kalau tak makan makanan berat semasa sarapan pagi. Contohnya, makan roti canai, makan nasi goreng, mee goreng, nasi kuning, atau nasi lemak. Kalau tak makan salah satu makanan ni, confirm kelaparan sampai menggeletar. Semua makanan ini tinggi karbohidrat dan lemak.

Alhamdulillah, selepas aku cuba produk ESP Shaklee atau Energizing Soy Protein, Alhamdullilah, sehingga hari ini, aku bersarapan dengan 1 atau 2 bungkus biskut Jacob high fibre dengan 1 sudu ESP dicampurkan ke dalam air milo jak. Boleh tahan lapar 4 hingga 5 jam.

Set Kurus Shaklee ESP

Selain itu juga, Set kurus Shaklee ni terdiri daripada produk Alfafa, Herb-lax, Lecithin dan Omega Guard. Post-post akan datang nanti, Aya kongsi ye..

Disebabkan aku dapat rasa kebaikan produk Shaklee ini, Aku sendiri telah berdaftar sebagai Shaklee Indipendent Distributor [ID: 1100312]. Dengan menjadi pengedar sah Shaklee, lebih mudah untuk aku berkongsi kebaikan produk-produk Shaklee bersama dengan orang-orang yang tersayang .

Banyak lagi sebab kenapa aku pilih Shaklee. InsyaAllah, akan dikongsikan pada masa-masa akan datang. InsyaAllah

Ps: Kepada rakan-rakan yang berminat merasakan kebaikan produk-produk Shaklee, boleh hubungi saya melalui email bloggerwanita@gmail.com atau SMS/Whatsapp: SHAKLEE ke 0195805181

5 thoughts on “Cintaku Berputik Pada Encik Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge