Cintaku Berputik Pada Encik Shaklee

Assalamualaikum dan Salam Tahun Baru 2014

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Sekejap update .. sekejap tak.. Macam chipsmore je kan? hehe

Sebenarnya sejak 1 Januari 2014, aku telah bercinta dengan en.Shaklee. Jejaka yang aku kenal melalui seorang sahabat.

Bercinta? Dengan En.Shaklee? Siapa tu?

Hehe.. Boleh cemburu suamiku kalau tersalah faham dengan tajuk post ni.

Sebenarnya, sempena tahun baru 2014, aku telah membuat azam baru. Azam baru? Haaa.. Azam baruku adalah ingin kurus.. kot-kot Cicak kat rumah aku pun gelak dengar azam baruku ni.. hehe

Sebenarnya aku telah berjaya menurunkan berat badan sebanyak 2kg selepas 2 minggu lebih menggunakan produk Set Kurus Shaklee. Selepas bersalin hari tu, berat badan naik mendadak, yelah makan pun melantak jak, kalau boleh pinggan mangkuk pun mau ditelan. 🙂

Sebelum ni aku memang tak boleh kalau tak makan makanan berat semasa sarapan pagi. Contohnya, makan roti canai, makan nasi goreng, mee goreng, nasi kuning, atau nasi lemak. Kalau tak makan salah satu makanan ni, confirm kelaparan sampai menggeletar. Semua makanan ini tinggi karbohidrat dan lemak.

Alhamdulillah, selepas aku cuba produk ESP Shaklee atau Energizing Soy Protein, Alhamdullilah, sehingga hari ini, aku bersarapan dengan 1 atau 2 bungkus biskut Jacob high fibre dengan 1 sudu ESP dicampurkan ke dalam air milo jak. Boleh tahan lapar 4 hingga 5 jam.

Set Kurus Shaklee ESP

Selain itu juga, Set kurus Shaklee ni terdiri daripada produk Alfafa, Herb-lax, Lecithin dan Omega Guard. Post-post akan datang nanti, Aya kongsi ye..

Disebabkan aku dapat rasa kebaikan produk Shaklee ini, Aku sendiri telah berdaftar sebagai Shaklee Indipendent Distributor [ID: 1100312]. Dengan menjadi pengedar sah Shaklee, lebih mudah untuk aku berkongsi kebaikan produk-produk Shaklee bersama dengan orang-orang yang tersayang .

Banyak lagi sebab kenapa aku pilih Shaklee. InsyaAllah, akan dikongsikan pada masa-masa akan datang. InsyaAllah

Ps: Kepada rakan-rakan yang berminat merasakan kebaikan produk-produk Shaklee, boleh hubungi saya melalui email bloggerwanita@gmail.com atau SMS/Whatsapp: SHAKLEE ke 0195805181

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

5 thoughts on “Cintaku Berputik Pada Encik Shaklee

  1. Kakak saya guna shaklee gak. saya xberani nak guna sbb bawah umur lagi cewahh hehehe >.<
    Anis recently posted..Segmen Jalan-Jalan Cari KawanMy Profile

  2. start dah dia suka dengan shaklee plakk..
    titan recently posted..Keputusan Pemenang Blogging Contest Visit Malaysia 2014My Profile

  3. Produk Shaklee ni apa sudah beredar juga di Indonesia ya mbak ??
    Rina recently posted..How To Create CSS Search Box Form DesignMy Profile

  4. Terima kasih di atas perkongsian yang berguna ini. Teruskan update !!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge