Cepatnya Masa Berlalu!

Cepatnya masa berlalu..

Sedar tak sedar, dah 9 bulan 7 hari aku menjadi seorang ibu.

Sedar tak sedar, anak ibu dah besar dah..

Suka ketawa, suka mengacau dan suka menggigit..hehehe

Si Bulat Awish 9 Bulan

Sukanya dia dengan si Bear…

 

I love you sayang..

Baby Awish

Ciuman ibu untuk  Syathir @ Si Bulat Awish..

P/s: Semoga anak ibu cepat besar, menjadi anak soleh dan berjaya di dunia dan akhirat. Amin

 

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

Tagged with 
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

5 thoughts on “Cepatnya Masa Berlalu!

  1. Gebunye baby.. haha <3
    mohd hanis recently posted..Stubbornness is BAD!My Profile

  2. singgah malam disini 🙂
    shasha yacob recently posted..RESPECT PAKCIK GUARDMy Profile

  3. alalalalaa comel budak tu. sama macam mak dia. hihi

  4. Cepat masa berlalu. Comel baby. 🙂
    akubiomed recently posted..Yeo’s sentiasa menjadi Pilihan SemulajadikuMy Profile

  5. comellll laa hehe.

    kan kan. sekarang memang cepat betul masa berlalu. hmmm
    Anis recently posted..Segmen Jalan-Jalan Cari KawanMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge