Apa itu Innity Blogger atau Publisher

Apa Itu Innity?

APA ITU INNITY?

Syarikat Innity adalah lebih kurang sama seperti syarikat pengiklanan Nuffnang. Namun begitu, syarat untuk memilih blogger menyertai pengiklanan yang disediakan oleh pihak Innity agak ketat berbanding Nuffnang. Namun, sudah tentu bayarannya adalah lebih mahal berbanding bayaran yang diberikan oleh syarikat Nuffnang.

Kebanyakan ramai blogger profesional dan pemilik portal berita memilih iklan Innity untuk diletakkan pada blog atau web mereka bagi menjana pendapatan secara berterusan.

Ramai juga blogger yang berjaya menjana pendapatan RM2K-RM5K sebulan melalui pengiklanan Innity.

Top Komentator Bulanan Bloggerwanita.com

Top Komentator Bulan Julai 2013

Assalamualaikum dan Salam sejahtera. Sejak Bloggerwanita.com ditubuhkan, beberapa program ganjaran atau Rewards telah dianjurkan dan…

Bukti Bayaran Komisen dari Jobdirumah.com

Tahniah! Anda Dapat Komisen

Seronokkan, bila buka email je, dapat mesej macam screenshot kat bawah ni. Ramai orang kata, Jobdirumah.com (JDR) ini adalah program tipu punye dan scam semata-mata. Aku pun hampir percaya dengan kata-kata ini ” Jobdirumah Penipu”. Aku just nak buat review tentang peluang buat duit di internet ini hari ini dan ingin aku katakan Jobdirumah.com..

Top Komentator Bulanan Bloggerwanita.com

Top Komentator Bulan Jun 2013

Alhamdulillah, contest Top Komentator Bulanan telah mendapat sambutan yang sangat baik sejak dilancarkan bulan Mac…