Archives for;

Hidupku

Perkongsian pengalaman sebagai seorang wanita, isteri, ibu, doktor, blogger, internet marketer, affiliater, dan sebagai usahawan wanita, yang boleh membantu pembaca blog BloggerWanita.com

10 Soalan Tentang Kerjaya Doktor Pelatih

Tugas Doktor Pelatih Apakah soalan-soalan tentang kerjaya atau tugas Doktor Pelatih? Alhamdulillah, rupanya ramai adik-adik lepasan SPM di Malaysia yang berminat untuk menjadi doktor perubatan. Tahniah kak Aya ucapkan sebab dah ada niat untuk membantu ramai orang yang memerlukan. Hari ini kak Aya nak kongsi pengalaman kak Aya sendiri sebagai seorang doktor perubatan berdasarkan daripada soalan-soalan daripada salah […] BACA →

31 Tahun & 5 Tahun Professional Blogger Malaysia

professional blogger malaysia Assalamualaikum semua, rakan pembaca dan rakan blogger.. Hari ini adalah 20 Mac 2015, Genaplah sudah penulis BloggerWanita.com berumur 13 Tahun… Opps Silap, 31 Tahun. Hehehe Dan pada hari ini juga, BloggerWanita.com telah berusia 5 tahun. Alhamdulillah.. Ya, Aku telah menjadi Professional Blogger Malaysia atau nama singkatannya Problogger. Walaupun berkerja sebagai seorang doktor, namun disebabkan minat […] BACA →

Aku, BloggerWanita.com dan 2014

Selamat Tahun Baru 2015 Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia.. Syukur Alhamdulillah.. Allah masih panjangkan usia kita dan orang-orang yang kita sayangi. Alhamdulillah..     Selamat Tinggal Tahun 2014.. Selamat Datang Tahun 2015.. Semoga tahun ini adalah jauh lebih baik dari tahun lepas. Semoga kita semua diberikan kesihatan dan rezeki yang melimpah ruah. AMIN Dikesempatan ini, Aya ingin memohon maaf […] BACA →

Selamat Menyambut Hari Raya AidilAdha

Selamat dan Salam AidilAdha Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia.. Di kesempatan ini, Aya dan keluarga ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya AidilAdha bersama keluarga yang tersayang. Aya ingin memohon maaf jika ada terkasar bahasa atau tingkahlaku. Sesungguhnya diri ini adalah hamba Allah yang serba kekurangan. Semoga kita semua memperolehi kebahagian di dunia dan akhirat. AMIN…   BACA →

Blog Bersawang. Apa Kes?

Blog Bersawang Laba-Laba Assalamualaikum semua…. Ya Allah.. bersawang dah blog aku. huhu Last update blog 28 Julai 2014, ucapan Selamat Hari Raya.. 🙂 Sibuk sangat beberapa bulan ini, busy dengan kerja-kerja hakiki seorang doktor perubatan.. tapi sambil-sambil tu, sibuk dengan bisnes Shaklee ku.. hehe.. Haa.. korang tengok.. dah bersawang dah blog aku…hehehe.. edit dengan Adobe Photoshop je.. Apa-apa […] BACA →