14 thoughts on “12 Tips Lulus Permohonan Iklan Innity

  1. pernah cuba sekali apply tahun kepas..tapi hampeh tak lepas

  2. Terima kasih sebab berkongsi info 😀
    Laki Terok recently posted..Kekal Cerah Dan Flawless Dengan Fair & Lovely!My Profile

  3. […] sia-sia aku cuba amalkan 12 Tips Lulus Permohonan Iklan Innity . Alhamdulillah. Mudah-mudahan rezeki Allah lebih melimpah dan aku boleh buat duit dengan Innity. […]

  4. saya nak jawab bab google analytics tu, awstat cpanel selalunya tak sama dengan google analytics, dan tak akan boleh diakses oleh public, hanya owner cpanel je yg boleh tengok, kalau google analytics, agak boleh di akses oleh orang luar untuk tgk trafik kita.

    tu yg saya tahu lah
    Alongxp recently posted..Permulaan dalam dunia bloggerMy Profile

  5. sangat bermanfaat ,Jadi tahu nih kriteria blog untuk iklan

  6. Nak verify, gunakan data google analystics. download data kepada pdf. Kalau screen shoot je memang kena tolak mentah2..:)
    SentiasaPanas recently posted..Nurul Izzah Ditahan Di Bawah Akta HasutanMy Profile

  7. […] Sesiapa nak cuba apply Innity.com, mungkin boleh baca dulu 12 Tips Lulus Permohonan Iklan Innity. […]

  8. Memang susah sebenarnya nak apply Innity ni.
    Hasrul Hassan recently posted..Top Senarai Malaysia Best Blog 2015My Profile

  9. Kalau trafik kencang bolehlah sertai Innity. 🙂
    akubiomed recently posted..Alat kawalan jauh Astro hasil tebus mata ganjaran Astro CircleMy Profile

  10. Hmm.. no wonder tak kena approve. Tak layak pun 😀
    Adehhh..
    Ismail N recently posted..Zombie Facebook Di HapuskanMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge