Bukti Pendapatan Nuffnangku

Assalamualaikum bloggers..

Hari ini, public holiday mesti seronok bercuti kan. Aku nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua pengunjung setia BloggerWanita.com, terutamanya yang sudi klik iklan Nuffnang kat blog ni.

Alhamdulillah, komisyen Nuffnangku telah mencapai RM28 lebih, walaupun aku tak aktif sangat mempromosikan blog ni. Jumlah komisyen ini, takdalah banyak sangat, tapi aku tetap bersyukur. RM 20 lebih lagi perlu aku capai untuk dapat check pertama dari Nuffnang.

Waiting for my first Nuffnang income.. :)

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

15 thoughts on “Bukti Pendapatan Nuffnangku

  1. Ada juga hasilnya, Saya belum lagi kot :-)
    .-= akubiomed´s last blog ..Kembali ke tenaga hijau =-.

  2. Susah juga yer nak dapat cek dai nuffnang.kena usahalah supaya blog kita ada traffik yang tinggi gedabak.
    .-= Panduan Buah Pinggang Sihat´s last blog ..Kolestrol &amp Buah Pinggang Kronik- Bah 2 =-.

  3. salam…saya pnye lg la tak naik2..bleh akk bgtau tak cmne nk dpt duit dari nuffnang nie..susahnye nk naik..0.01 pn tak naik2 huhu sedih..dah mcm2 cra sy buat..wawawawa….tulunnnnn……
    .-= zura´s last blog ..Catch the Beast- 4minute and GNa at the DiGikpop! Grab the pre-sale tickets at 1U- New Wing! =-.

  4. nampak gayanya.seperti menyuruh orang klik
    iklan nuffnang.
    .-= Ali ridha´s last blog ..Miyabi poster filem dibakar =-.

  5. bila la aku nak dapat duit nuffnang ni.hehehe…………
    .-= Ali ridha´s last blog ..Miyabi poster filem dibakar =-.

  6. kak, shila xde pun income lagi tapi sure kalau dapat masuk RM0.01 pun mesti dah excited punye…hehe…
    .-= shilazizi´s last blog ..Doa Akhir Tahun dan Doa Awal Tahun =-.

    • takpa shila. insyaAllah ada rezeki nanti tu. kalo akak tgk iklan kat blog shila, nanti akak klik ye.. :)

      • mana boleh suruh org klik dan klik iklan org lain saja2 je.. nanti dpt duit haram , berdosa la..

        • bukan paksaan Matt.. kalo rasa berminat dengan iklan tu, baru kita Klik.. bukannya Aya kata wajib klik iklan tu… Harap Matt jangan salah faham..
          So far, Aya klik iklan nuffnang kalo Aya berminat lah… takdalah pula, klik banyak kali sebab suka-suka.. faham juga, pengiklan tu bayar nuffnang untuk iklankan produk dia. kan.. kalo kita ditempat pengiklan mestilah kita tak suka juga kan..

  7. wah..tahniah kak aya..saya punya rm16.40..lamanya lg bleh nak dpt cek pertama..haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge