Bukti Pendapatan Nuffnangku

Assalamualaikum bloggers..

Hari ini, public holiday mesti seronok bercuti kan. Aku nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua pengunjung setia BloggerWanita.com, terutamanya yang sudi klik iklan Nuffnang kat blog ni.

Alhamdulillah, komisyen Nuffnangku telah mencapai RM28 lebih, walaupun aku tak aktif sangat mempromosikan blog ni. Jumlah komisyen ini, takdalah banyak sangat, tapi aku tetap bersyukur. RM 20 lebih lagi perlu aku capai untuk dapat check pertama dari Nuffnang.

Waiting for my first Nuffnang income.. 🙂

15 thoughts on “Bukti Pendapatan Nuffnangku

    1. takpa shila. insyaAllah ada rezeki nanti tu. kalo akak tgk iklan kat blog shila, nanti akak klik ye.. 🙂

        1. bukan paksaan Matt.. kalo rasa berminat dengan iklan tu, baru kita Klik.. bukannya Aya kata wajib klik iklan tu… Harap Matt jangan salah faham..
          So far, Aya klik iklan nuffnang kalo Aya berminat lah… takdalah pula, klik banyak kali sebab suka-suka.. faham juga, pengiklan tu bayar nuffnang untuk iklankan produk dia. kan.. kalo kita ditempat pengiklan mestilah kita tak suka juga kan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge