Budak Comel Menari Single Ladies, Lucu!

Saja je nak kongsi video budak-budak menari lagu Beyonce, Single Ladies. Sangat Comel . Aku rasa budak ni mungkin belum sampai 1 tahun lagi. Tapi dah hebat menari . Siap boleh buat pusingan dan pukul-pukul punggung lagi. Hahaha..

Jom layan video youtube Baby Dancing :

Comel kan?

baby-dancing

Menari macam profesional..hehe

 

baby-dancing-youtube

Siap main angkat kaki lagi.. :)

 

Apa komen korang?

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

2 thoughts on “Budak Comel Menari Single Ladies, Lucu!

  1. amboi amboi amboi…bakat terpendam kannn
    pezol recently posted..FAN PAGE CELEBRATION GIVEAWAY BY EQBALZACKMy Profile

  2. memang cute dan besahaje baby ni…he he
    apaajanews recently posted..Cinta Muka Buku, telinga aku tak reject lagiMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge