Boo, Anjing Paling Comel

Boo, anjing comel seperti teddy bear. Sangat-sangat comel..ok

Boo adalah anjing paling comel buat masa ini. Boo dah makin popular macam artis. siap ada fan page lagi. www.facebook.com/Boo. dan fans nya telah mencecah 2 juta. Buku tentang Boo pun ada dijual. Bakal jadi anjing jutawan ni… 🙂

Anjing comel ini dilahirkan pada 16 Mac 2006 dan ia ni dipelihara oleh seorang wanita yang bekerja dalam industri internet dan hanya ingin dikenali sebagai Jennifer.

Comelkan anjing ni.. macam beruang selepas bulu dia kena gunting… hehe..

boo-picture-before

 

Cuba tengok gambar-gambarnya kat bawah ni…

boo-photo

 

boo-picture-spectacles

 

boo-teddy-bear

Serius macam Teddy Bear.. 🙂 . Comel kan?

8 thoughts on “Boo, Anjing Paling Comel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge