Boo, Anjing Paling Comel

Boo, anjing comel seperti teddy bear. Sangat-sangat comel..ok

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Boo adalah anjing paling comel buat masa ini. Boo dah makin popular macam artis. siap ada fan page lagi. www.facebook.com/Boo. dan fans nya telah mencecah 2 juta. Buku tentang Boo pun ada dijual. Bakal jadi anjing jutawan ni… 🙂

Anjing comel ini dilahirkan pada 16 Mac 2006 dan ia ni dipelihara oleh seorang wanita yang bekerja dalam industri internet dan hanya ingin dikenali sebagai Jennifer.

Comelkan anjing ni.. macam beruang selepas bulu dia kena gunting… hehe..

boo-picture-before

 

Cuba tengok gambar-gambarnya kat bawah ni…

boo-photo

 

boo-picture-spectacles

 

boo-teddy-bear

Serius macam Teddy Bear.. 🙂 . Comel kan?

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

8 thoughts on “Boo, Anjing Paling Comel

  1. wah mantep nih artikelnya, mesti bookmark dulu kayaknya

  2. macam manusia plak boleh gunting rambut
    Juan recently posted..Jam Tangan Casio | NostalgiaMy Profile

  3. gmbar paling bawah tu mcm anak patung je..eee… geram tgk 😀 hehe…. nasib baik najis mughollazoh, klu x, rasa gak nk main lambung2 anjing kecik tu 😛
    syukhairey recently posted..CARA HILANGKAN JERAWAT DENGAN CEPATMy Profile

  4. Pandainye tuan dia mengexploitasi anjing ni kan..
    Cikgu Hairul recently posted..Panggilan Percuma Guna Viber di iPad 2.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge