Blogger Wanita Nur Fazura Azzaty Meninggal Dunia

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Al-Fatihah buat cik Munger atau nama sebenar arwah adalah Nur Fazura Azzaty. Salah seorang Blogger Wanita.

Aku hanya tahu dari salah seorang pengunjung BloggerWanita.com. Walaupun tak mengenali arwah, tetapi terasa sedih membaca blog yang ditinggalkannya.

Saudari cik Munger @ cik Bunga dikatakan meninggal dunia di tanah suci kota Mekah pada 24.Mei.2010 pukul 9.18 malam waktu Arab Saudi.Semoga arwah diletakkan di kalangan golongan yang beriman. Amin.

Aku telah membaca beberapa post entri arwah dekat blognya. Mungkin betul kata orang tua-tua, bila ajal bakal menjelma, beberapa tanda akan arwah tinggalkan, tetapi mungkin kita tidak akan perasan sehingga lah arwah telah meninggalkan kita.

Salah satu post entri arwah adalah pada 10.Mei.2010 dengan tajuk Yang Terakhir Kali.

orite lah….
ape nak tulis yer… ermmm
ini adalah yg terakhir sy tulis… hehe
pas ni sy cuti….
20 ari….
ngeeeeeeeee
mase sy tade…. korg jgn noti yer… masuk blog sy…. jgn sepah2 kan yer…
hikhik….

P/S: Rupanya Arwah akan pergi selamanya.. Al-Fatihah

sblom sy cuti nih….
sy nak mohon ampun maaf.. pade semua teman2 blogger… yg selalu sudi melawat blog sy yg tah pape niii…
kalau ade salah silap sy.. mase sy menaip… terkasar bahase…
korg menyampah…. watever…
hope korg dpt maafkan sy… ampun kan sy…
~yg baik dan benar.. semuanya dari ALLAH… yg buruk.. adalah kelemahan diri sy~

P/S: Maafkan jika Arwah ada buat silap..Jika Arwah ceria dan bahagia di alam blogging, Semoga Arwah juga tenang dan bahagia di alam sana.

P/S: Semoga Tokey Munger tabah menghadapi dugaan ini. Setiap yang hidup, pasti akan mati. Post entri dari Tokey Munger yang buatku turut bersedih . P.S I Love You Till The End ( Tajuk ni sama seperti movie P.S I Love You )

P/S: Ucapan Takziah dari BloggerWanita.com buat keluarga Arwah. Sedekah Al-Fatihah buat Arwah.

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

36 thoughts on “Blogger Wanita Nur Fazura Azzaty Meninggal Dunia

  1. al-fatihah…biarpun lambat nak juga ucapkan untuk arwah
    Blog Sensasi recently posted..Lelaki diabetes tahap 2 lebih berisiko sakit jantung berbanding wanitaMy Profile

  2. turut berduka …semoga amal baktinya diterima disisi Tuhan
    joy recently posted..The simplest way To Decide on A Woolrich Coat For WintertimeMy Profile

  3. AYIE CUBA MASUK KE BLOG ARWAH TETAPI …ADA AMARAN MALWARE DETECTED…NAMPAKNYA MUNGKIN DOA ARWAH DIMAKBULKAN ALLAH TAALA…TAK MAHU APA2 KESALAHAN YG MUNGKIN TERDAPAT DI BLOG ITU MENJADI DOSA KPD ARWAH…MASYA ALLAH…
    Ayie Abas recently posted..Sketsa Sebuah Cinta – MAYMy Profile

  4. sedih sgt2….moge roh arwah tenang di sane..Al Fatihah..
    nway,arwah br dpt bb ker…coz ade nmpk gamba tokey munger pgg bb..hope tokey munge tabah…
    .-= mama auni´s last blog ..Tudung Jangan Pandang Belakang S2 =-.

  5. al-fatihah…semoga roh nya ditempatkan di tempat orang2 beriman

  6. X sangka, post entry terakhirnya adalah betul2 utk kali terakhir dalam hidupnya..

    Innalillah…

    Al-Fatihah utk arwah…

  7. Salam Takziah dari kita. Kita baru saja berbalas baca blog masing2. Walau bagaimana pun, member yg lain carry onlah ye!

  8. Innalillah..semoga rohnya ditempatkan di kalangan org2 solehah

  9. Kita tidak boleh lari drpnya….semua manusia akan kembali kpdnya..al-fatihah….

  10. Al-Fatihah…
    .-= Syafrizal´s last blog ..Tingkatkan backlink dengan DoFollow =-.

  11. alfatihah.
    setiap yang hidup pasti akan mati.
    sediakan bekalan secukupnya bila kita
    kesana. amin
    .-= sinagarimba´s last blog ..Nyawa Cikgu Anda Dalam Bahaya! =-.

  12. al-fatihah.. sedih rasanya.. 🙁
    .-= zik´s last blog ..Berbakti pada tanah. =-.

  13. Entri terakhir arwah betul2 menyayat hati saya….saya dah abadikan posting terakhir arwah dalam blog saya sebab arwah selalu datang kat blog saya…arwah betul2 sukakan Hero…al-fatihah
    .-= boyachilles30´s last blog ..Kucing Yang Mirip Hero / Simply Looks Like Hero =-.

  14. Terima kasih kerana untuk post ini. Terima kasih juga atas perhatian dan doa yang dikirimkan… Walaupun beliau hanyalah adik angkat saya, sehingga kini saya seakan masih rasa bermimpi atas kehilangannya..

    Terima kasih sekali lagi…alfatihah untuk adikku, Zaty…
    .-= Airiel´s last blog ..Adikku Zaty…Termakbul Hajatmu Akhirnya… =-.

    • Sama-sama..sedih betul baca last entri kat blog dia. Semoga Arwah dalam golongan orang yang beriman. Amin

  15. al-fatihah dan salam takziah buat keluarga arwah..

  16. Al Fatihah utk dia. Agak tersentuh ht jgk ye tulisan dia kali terakhir. semoga roh dia bersama orang2 beriman. Amin.
    .-= Nuriz´s last blog ..Blogwalking Secara Sistematik – Trafik ku Tiga Kali Sedap =-.

  17. al-fatihah
    sedeyh dgr ada blogger yg mngl2 nieh
    huhu
    .-= akmalhilmi´s last blog ..mesti tonton cite nieh d’pawagam…LAGENDA BUDAK SETAN….3 JUN =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge