Blog Wanita Gersang!

Mesti cepat je korang klik tajuk ni kan? Hehe.. Sebenarnya aku pun terkejut juga, tengah check keyword @ kata kunci ” blog wanita” kat google, keluarlah pula keyword ” blog wanita gersang” macam screenshot di bawah.

blog-wanita-gersang

 Rahsia Menambat Nafsu Isteri Didedahkan, Biar Betul?

 

Jumlah carian keywords ” blog wanita gersang ” ini mempunyai lebih 800 000 result carian. Jumlah yang banyak jugak tu. Maksudnya lebih 800 ribu laman web atau page menggunakan kata kunci ini.

blog-wanita-gersang-carian

 

But so far, aku tak jumpa pun blog wanita yang memang gersang dengan keyword ni..:) . Mungkin sekadar Keywords sahaja. Apa komen korang?

38 thoughts on “Blog Wanita Gersang!

  1. Salam tuan blog…

    Sepanjang chip bermain ngan keyword ni(chip newbie lg dlm bidang ni).. ape yg chip nampak.. kat Malaysia ni memang keyword macam tu paling popular.. ade satu otai keyword bagi.. dai kate ape.. kalo nak dapat trafik banyak dari Malaysia ni..guna la keyword lucah..Hish tak kuasa Chip..

    p/s: ada jgk orang buat demi nak dapt trafik yg banyak..

    Salam, selamat berkenalan..chip baru jumpa blog ni.. semoga boleh menjalinkan Ukhwah..

    1. Salam perkenalan chip..comelnya nama blog..:)
      fikir blog perempuan tadi.. rupanya bukan… Salam ukhwah Hafiz…

    1. Memang keyword panas..Aya baru je post blog dengan keyword ni..dah tersenarai dalam page 1 google..hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge