Blog Wanita Gersang!

Pin It

Mesti cepat je korang klik tajuk ni kan? Hehe.. Sebenarnya aku pun terkejut juga, tengah check keyword @ kata kunci ” blog wanita” kat google, keluarlah pula keyword ” blog wanita gersang” macam screenshot di bawah.

blog-wanita-gersang

 Rahsia Menambat Nafsu Isteri Didedahkan, Biar Betul?

 

Jumlah carian keywords ” blog wanita gersang ” ini mempunyai lebih 800 000 result carian. Jumlah yang banyak jugak tu. Maksudnya lebih 800 ribu laman web atau page menggunakan kata kunci ini.

blog-wanita-gersang-carian

 

But so far, aku tak jumpa pun blog wanita yang memang gersang dengan keyword ni..:) . Mungkin sekadar Keywords sahaja. Apa komen korang?

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:
Pin It

Hasil Carian Popular

38 thoughts on “Blog Wanita Gersang!

  1. ya keywordnya memang amat sangat banyak result di search engine. Tapi blog korang jadi number one tu
    Cara menghilangkan komedo recently posted..Penyebab Kenapa Rambut Anda RontokMy Profile

  2. ahhh.. Gersang nya

  3. teruk2..gersang di atas baru solehah.
    Naziman recently posted..Mengedit gambar menggunakan XiuXiu Meitu SoftwareMy Profile

  4. Saya sokong 1000%, Kalau benda panas2 ni ramai betul yang cari dan membuang masa sia2…
    Mrs beauty recently posted..Frizz to FabMy Profile

  5. Kenapa masih ada lagi manusia yang buat dan cari artikal mengunakan keyword lucah2 ni…
    Mrs beauty recently posted..Lose Body Fat Fast With These Healthy Snacks for Weight LossMy Profile

  6. mmg keyword sebegini jadi minat pencari2 artikel di internet..tambahan lg klu keyword berunsur lucah dan seks
    Blog Sensasi recently posted..Lelaki diabetes tahap 2 lebih berisiko sakit jantung berbanding wanitaMy Profile

  7. banyak sangat search queries kalau bab2 tu 😀
    DaHLia recently posted..Servis kereta Honda di Macinda Auto Semambu ataupun Honhin Padang Lalang, Kuantan?My Profile

  8. Analisa yang bagus…mudah2an bisa dijadikan blog dengan penghasilan yg banyak

  9. megat komen says:

    frust den ingatkan betul2 gersang

  10. sape sudi kenal call 0137408958 – asry

  11. Teruskan jika. Busy

  12. Sunyi ajie takde cerita ke

  13. pagi 2 ada yg masih gersang

  14. untuk mendapat artikel yg bagus memang sebaiknya kita cari keyword yg banyak orang cari,,,tapi kalo bisa jangan gunakan keyword yg panas,,takut nanti banyak orang yang terbakar,,,salam
    yonobae recently posted..Equity Release Loan Makes You a Comfortable RetirementMy Profile

  15. Salam tuan blog…

    Sepanjang chip bermain ngan keyword ni(chip newbie lg dlm bidang ni).. ape yg chip nampak.. kat Malaysia ni memang keyword macam tu paling popular.. ade satu otai keyword bagi.. dai kate ape.. kalo nak dapat trafik banyak dari Malaysia ni..guna la keyword lucah..Hish tak kuasa Chip..

    p/s: ada jgk orang buat demi nak dapt trafik yg banyak..

    Salam, selamat berkenalan..chip baru jumpa blog ni.. semoga boleh menjalinkan Ukhwah..

  16. memang tinggi carian keyword yang tak elok sebegitu..

  17. no komeng… tapi kenapa boleh jadi ‘gersang’ hehhehhe saje je google letak kot

  18. keyword panas tu. Nampak sangat manusia lebih teruja mencari menda-menda macam tu di internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge