Blog Bersawang. Apa Kes?

Assalamualaikum semua….

Ya Allah.. bersawang dah blog aku. huhu

Last update blog 28 Julai 2014, ucapan Selamat Hari Raya.. 🙂

Sibuk sangat beberapa bulan ini, busy dengan kerja-kerja hakiki seorang doktor perubatan.. tapi sambil-sambil tu, sibuk dengan bisnes Shaklee ku.. hehe..

Haa.. korang tengok.. dah bersawang dah blog aku…hehehe.. edit dengan Adobe Photoshop je..

Blog Bersawang Laba-Laba

Apa-apa pun, banyak sangat nak update dekat blog ini, tapi ada je halangan. In sha Allah, i will try my best to update my beloved blog, Bloggerwanita.com..

Semoga Allah beri aku banyak masa terluang untuk berkongsi pelbagai ilmu dan pengalamanku bersama pembaca. Amin

Harap-harap, rakan pembaca dan blogger masih sudi singgah ke blog usangku ini dan beri komen-komen yang membina..

See ya… 🙂

10 thoughts on “Blog Bersawang. Apa Kes?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge