Blog Bersawang. Apa Kes?

Assalamualaikum semua….

Ya Allah.. bersawang dah blog aku. huhu

Last update blog 28 Julai 2014, ucapan Selamat Hari Raya.. 🙂

Sibuk sangat beberapa bulan ini, busy dengan kerja-kerja hakiki seorang doktor perubatan.. tapi sambil-sambil tu, sibuk dengan bisnes Shaklee ku.. hehe..

Haa.. korang tengok.. dah bersawang dah blog aku…hehehe.. edit dengan Adobe Photoshop je..

Blog Bersawang Laba-Laba

Apa-apa pun, banyak sangat nak update dekat blog ini, tapi ada je halangan. In sha Allah, i will try my best to update my beloved blog, Bloggerwanita.com..

Semoga Allah beri aku banyak masa terluang untuk berkongsi pelbagai ilmu dan pengalamanku bersama pembaca. Amin

Harap-harap, rakan pembaca dan blogger masih sudi singgah ke blog usangku ini dan beri komen-komen yang membina..

See ya… 🙂

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

Tagged with 

10 thoughts on “Blog Bersawang. Apa Kes?

  1. pengen lihat update nya ni blog , semoga blog na terus memberikan motivasi baru
    naula furniture indonesia recently posted..Kursi Princes Cantik BiruMy Profile

  2. sama la kita sis. blog pon bersawang, ni nak dapatkan balik mood ha.
    Datin Tyka recently posted..Azam Tahun 2015My Profile

  3. takpe, santai2 je..hehe..
    Devy Mitchel Edwin recently posted..What Are Some Of The Blood Cancer Types?My Profile

  4. Cari mood untuk kembali menulis.
    akubiomed recently posted..Jana pendapatan dari rumah dengan World of HijabMy Profile

  5. Biasa la tu doktor.. Hehe.

    Kdg2 bile da bz mood nk update pn xde. Penat pkir mslh patient kan.
    Que recently posted..Tempah Ibadah Korban Murah 2014 Secara Online | Serendah RM 280My Profile

  6. Blog bersawang takpa.. jangan wallet bersawang sudah.. ^_^

    Sama lah kita Pn. Aya, bersawang sampai ditinggalkan cik Alexa.. T_T

    ikhlas,

    Amin Johar
    AminJohar.com recently posted..APA YANG ADA & TAK ADA DALAM ONEXOXMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge