Beyonce Mengandung, Tweets Paling Banyak Di Dunia

Pengumuman dari Beyonce berkenaan dengan kandungannya telah mencapai rekod dunia ( Guinness World Records) sebagai tweet yang paling banyak dihantar per saat, iaitu 8868 tweets. Beyonce telah mengumumkan bahawa bahawa dia telah mengandungkan anak pertamanya bersama suaminya penyanyi rap Jay-Z sebelum membuat persembahan di MTV VMA Award.

beyonce-pregnant

Sebelum ini, Tweet per saat terbanyak adalah semasa Women World Cup antara Jepun dan United State pada Julai lepas iaitu sebanyak 7196 tweet per second.

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge