Betul ke Achik Spin Meninggal ?

Hari ni, aku blogwalking lagi dan terbaca satu artikel yang mengejutkan aku. ” Achik Spin Meninggal Dunia..” . Dalam artikel tersebut, achik spin dikatakan yang tumpang kereta kawan dia ( toyota estima ) terbabas di Perhentian Nilai dan terlanggar signboard. Dikatakan kereta tu terbakar dan achik spin tersepit dalam kereta. tapi kawan dia sempat keluar.

Betul ke ? aku pun tak pasti sama ada berita ni betul atau tidak. So aku taip keyword ” Achik Spin meninggal ” dan searh kat google dan yahoo, tapi cerita yang banyak aku dapat hanya tentang kematian arwah ayah dan anak sulung achik spin sahaja. Rakan-rakan blogger tau ke pasal cerita ni?

Apa-apa pun, aku harap achik spin selamat dan cerita ni tak betul lah ..

Sumber : http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=139173

Kongsi lah cerita kalo korang tau ya ?

16 thoughts on “Betul ke Achik Spin Meninggal ?

  1. Salam aha memang betul achik spin meninggal td masuk news kul 12.30… Allah kesiannya…. semoga Allah ampunkan segala dosanya.. amin…..

  2. huhu…
    kesian ni…
    lama dah tak dgr berita achik..
    baru ja saya tgok dia awal tahun…
    nyanyi di satu mall
    saya minat sgt dgn achik ni…coz suara dia power…
    kesian ooo dia..
    dlu dia sedih anak pertama da meninggal
    then dia lg yg tinggalkan isteri n famili dia
    then anak masih kecil lg…
    kesian ooo..tak sangka…

  3. Innnalillah…dah confirm Achik Spin meninggal. They announced in Galaksi TV9 just now. Semuga keluarganya tabah menghadapi dugaan ini. Sesungguhnya dari Allah kita datang kepadaNYA kita kembali. Semuga rohnya ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman. Amin

    1. ok, sharifah. terima kasih for the info. Innnalillah. kita kena sentiasa ingatkan diri kita sendiri, we won’t live forever.

  4. erm da konfem da td da kua bite…
    betol acik spin meninggal eksiden kete tuh terbakar die tersepit lam tuh…Innalillah…..

  5. tadi bukak facebook..ada gak member tulis kata achik spin meninggal kat area beranang n9..katanya xcident gak..tengok2 gak pada FB member yang lain..tapi belum ada pengesahan..dalam berita pun tak dengar lagi..tapi tak taulah kot2 berita dah kuar..sebab baru bukak tv kan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge