Beraya Sakan??

Lama tak update blog.. beraya sakan ni.. Hehe..

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Takdalah beraya sakan pun, sebenarnya, selepas sibuk buat persiapan berhari raya.. Aku dan keluarga sibuk pula untuk persiapan membuat Majlis Akikah anak sulungku. Kalau di Sabah, dipanggil sebagai bercerak atau naik ayun.

Majlis Akikah di Sabah

Alhamdulillah, segalanya telah selesai. Sekarang ni, dah tiga hari memulakan kerja sebagai seorang doktor selepas cuti bersalin selama 3 bulan.

Anak sekarang dah berusia 3 bulan 19 hari. Seronok melihat perkembangan tumbesarannya.

Walaupun penat bekerja, hati jadi tenang dan gembira melihat muka anak yang disayangi apabila pulang ke rumah. Itulah nikmat menjadi seorang ibu. Tapi dugaan sebagai seorang ibu yang bekerjaya sangat besar dan kena banyak bersabar.

So, wanita diluar sana yang belum berkahwin, kahwin cepat-cepat dan dapat anak. Seronok tau.:)

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

19 thoughts on “Beraya Sakan??

  1. Kunjungan pertama kat sini. Salam perkenalan. Semoga dapat bertukar-tukar pendapat dan mengeratkan lg hubungan walaupun sekadar sahabat alam maya 🙂
    Aniq recently posted..Apa yang hebat sangat dengan budak Badhri Radzi tu?My Profile

  2. Sy blum kawin lagi.. tapi baru dapat anak buah sulung..

    Meriah rumah..smua org syg dia..hehe..

  3. comel baby tuu.. siap melambai2 lagi….
    selamat hari raya aidilfitri 2013
    travelotime recently posted..Booking Early is GoodMy Profile

  4. Anak nama apa?

  5. bagus…buat akikah tu sunat muakad yg sgt dituntut..

  6. salam hari raya…selama kahwin ni…tak penah balik kampong pon..sbb mmg org sini…anak2 asyik tanya nape kita tak balik kg…isteri pon org dkt kg gak..maknanya kami takde le merasa bergaduh nak balik rumah mana..kengkadang terasa gak nak gi balik kg jauh2…hehehe

  7. Wah… dah lebih 3 bulan… mesti comei … Syukurlah @Aya Norbayah.. 🙂

    Nak ketupat tu….

    Ikhlas,

    Amin Johar
    (Pendaftar Domain)
    PAKAR NIAGA

  8. salam…

    dah ada bby ye Aya… best kan?

    sy dha ada 5.. mmg meriah. nak masuk 6 insyaAllah 😉
    Ummi Hanie recently posted..Zaid sudah berjaya toilet training dan selamat hari lahir ke-4 !My Profile

  9. Majlis berendoi … 🙂 lama tak merasa .. hehhehee
    hasrulhassan recently posted..Komisen Jobdirumah ke 16My Profile

  10. Dah berkahwin tapi sebagai ayah…namun tetap bahagia bila balik rumah melihat anak lari ke pintu pagar…!
    Mohd Shubhi recently posted..6 sikap orang berjayaMy Profile

  11. assalamualaikum..aya 🙂

    sekejap jer dah masuk 3 bulan anak aya kn…:)

    ayie baru tahu pktn bercerak tu..

    klu naik ayun bermaksud naik buaian la kn.. 🙂

  12. Salam Aya,

    Selamat bertugas kembali…

  13. alhamdulillah..dh bekerja semula ye..:D

  14. Saya belum kawin lagi..heheh
    ainimsuju recently posted..Titipan Kata dan Doa buat MesirMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge