Bengkel Nutrisi Shaklee Di Tawau, Sabah

Bengkel Nutrisi Shaklee Di Tawau?

Tengah-tengah berkursus pagi tadi, mesej masuk ke telefon bimbitku:

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

RM0.00 Shaklee: Sertailah Bengkel Nutrisi Shaklee pd 11 Oktober (Sabtu) @ Promenade Hotel, Tawau, 10am-6pm. Dapatkan Tiket RM40/pax di KK Branch. Sila hubungi 088393848

 

Wow.. i’m so excited.. Buat julung-julung kalinya Bengkel Nutrisi Shaklee diadakan di pantai timur Sabah iaitu Tawau. Dahlah tu, dibuat di hotel yang popular dan glamour gitu.. Memang Shaklee the bestlah..hehehe. Sebelum ni, pihak Shaklee pernah anjurkan di Sandakan.

Hotel Promenade Tawau Popular

Branch Shaklee dekat Tawau, takda ye.. So kursus, bengkel atau health talk jarang diadakan. Cawangan Shaklee atau Branch Shaklee hanya ada di Kota Kinabalu, Sabah sahaja. Dekat Sarawak pun, takda lagi. So, orang Sabah dan Sarawak boleh dapatkan produk Shaklee melalui cawangan Shaklee dekat Kota Kinabalu sahaja..

Pejabat Shaklee di Kota Kinabalu Sabah

Ramai pelanggan yang tercari-cari di mana pejabat Shaklee di Tawau?

Harap-harap, adalah satu lagi branch dekat Tawau ye.. Amin.

Rakan-rakan pengedar bebas Shaklee yang berada di Tawau, Kunak atau Semporna atau mungkin Lahad Datu, bolehlah sertai Bengkel Nutrisi Shaklee ini, banyak ilmu dan info tentang produk-produk nutrisi Shaklee yang boleh kita ketahui.

Aya sebelum ini, sanggup terbang ke Kuching, Sarawak, semata-mata nak join Bengkel Nutrisi Shaklee yang masa tu diadakan di sana. Semuanya disebabkan nak dapat ilmu tentang produk Shaklee. Sanggup guna duit sendiri untuk menambah ilmu Shaklee.Heee. Ilmu ni adalah salah satu pelaburan kita untuk berjaya dalam Shaklee. Dengan ilmu yang banyak, kita boleh membantu lebih ramai orang yang ada di sekiling kita. Betul tak?

So, Shaklee Independent Distributor yang berada di Tawau, bolehlah sertai Bengkel Nutrisi ini di Hotel Promenade Tawau  pada 11 Oktober 2014. Jangan lepaskan peluang yang jarang ada.

Sekadar nak kongsi info terbaru sahaja..

Shaklee change my life.. 🙂 i hope it change your life too..

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge