Beg Baru Cabin Size Trolley Murah

Seronoknya aku.. Disebabkan  semangat nak dapatkan beg jenama Diadora jenis Cabin Size Trolley dengan harga yang murah, aku rajin shopping kat kedai Guardian sejak 2 bulan ini, semata-mata nak kumpul stamp Diadora ni.

Kalau korang nak tahu, dengan pembelian barang Guardian bernilai RM20, korang akan diberikan 1 stamp.  Kalau dapat kumpul 40 stamps, maka harga beg Cabin Size Trolley yang berharga RM199, dapat dibeli dengan harga yang murah dengan hanya RM29.90. Kalau kumpul 20 stamps sahaja, maka harga beg tersebut adalah RM69.90. Boleh jimat sehingga Rm100+ . Ada 4 jenis beg yang boleh dipilih.

Kumpul stamps Diadora di Guardian
Ini adalah stamps Diadora yang perlu dikumpul.. Ini yang 2nd Time..

 

Beg jenama Diadora Cabin Size Trolley
Masih dalah bungkusan lagi..
bag-cabin-size-trolley-diadora
Inilah beg aku yang baru.. Weeeee…

Ada beg macam ni, senang sikit kalau nak pergi kursus atau mesyuarat. Beg pun takdalah terlalu besar. Saiz beg adalah 33  cm(L) X 24 cm(D) X 51 cm(H).  Kalau sapa-sapa yang berminat beg jenama Diadora , sempat lagi sebab Promotion beg jenama Diodora ini sehingga 18 April 2012.

 

 

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

10 thoughts on “Beg Baru Cabin Size Trolley Murah

  1. cantiknya..untunglah kan dapat beg..hehe

  2. err…original price is RM199. But if you collect 40 stamps mean you have to spend more than RM800. Which one you think is more worth it?

    • worth it if u bought it for your needs.. dont buy something that you dont want actually.. you spend your money for your own benefit too. :). that”s my opinion…

  3. boleh X bagi saya u punya stamp yg lebih?i kurang 15 lagi,jika X boleh Xpe .

  4. wah…lawanya beg…tapi byk la kena abis duit shopping kat guardian…
    ainun recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

  5. bestnya dpt begggg… cantik.
    farhana recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

  6. Wah, cantik beg,,, and terima kasih atas perkongsian ni ya, saya pun cuba la lepas ni..

  7. akak nye x penuh2 g…hahahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge