Auto Chat Software Malaysia – 4 Fungsi Wajib Tahu!

Apa itu Auto Chat Software?

Assalamualaikum rakan-rakan blogger, peniaga online & pembaca yang dikasihi. Hari ini saya nak berkongsi tentang satu software atau perisian yang bakal dilancarkan pada hari ini 28 September 2016. Software ini dikenali sebagai Perisian Auto Chat ataupun Auto Chat Software.

Auto Chat Software Andter Bot ini adalah hasil keluaran produk tempatan iaitu syarikat Jootawan yang diasaskan oleh Tuan Ammar Zahar.

APA ITU AUTO CHAT SOFTWARE?

apa-itu-autochat Software

Auto Chat ini adalah software yang boleh digunakan pada pemasaran Facebook anda di mana syarat untuk menggunakan AutoChat software ini adalah anda memiliki akaun Facebook Page atau dahulunya dikenali sebagai Fanpage. Facebook page ini sangat sesuai untuk perniagaan anda.

Apa itu Auto Chat?

Secara ringkasnya, Auto Chat adalah perision atau software yang membantu menjawab soalan-soalan pelanggan atau prospek anda di ruangan chat Facebook page sepanjang 24 jam.

Ini bermakna ada robot yang bekerja untuk anda 24 jam untuk melayan pertanyaan prospek-prospek produk jualan anda. Tak perlu upah pekerja lagi. Hanya perlu guna Robot sahaja. ^^

Pasti pelanggan anda akan sangat teruja apabila anda respons pertanyaan mereka secepat mungkin. Betul tak?

ecover autochat software

BAGAIMANA AUTOCHAT SOFTWARE BERFUNGSI?

Secara ringkasnya,

1. Setiap kali orang PM FB page anda, ada robot yang berbalas-balas message dengan prospek anda.

2. Setiap kali orang nak beli, robot tersebut akan membantu anda dengan cara melayan segala persoalan tentang produk tersebut.

3. Bila prospek anda diam seribu bahasa selepas menerima PM daripada anda, robot anda pergi PM semula tanya prospek tu tentang status terkini.

4. Kalau anda nak followup prospek tanpa menggunakan autoresponder berbayar, anda boleh followup menggunakan FB PM saja

Anda suka tak kalau ada robot-robot macam yang saya katakan diatas?

Dapatkan LESEN SEUMUR HIDUP sekarang pada harga RM357 SAHAJA.

Terbuka 500 kuota terawal sahaja.

Jika anda terkeluar daripada senarai 500 orang ini, LESEN Seumur Hidup ditukar kepada LESEN Tahunan. Semakin anda lambat membuat tempahan, semakin meningkat lah harganya.

gambar-auto-chat-software-andter-bot-jootawan

Dapatkan TAWARAN LESEN SEUMUR HIDUP di sini segera: www.AutoChatSoftware.com

TUNGGU DULU!!!..

Saya tawarkan untuk anda yang beli melalui link www.autochatsoftware.com sahaja, akan diberikan 2 BONUS tambahan dari saya iaitu:

BONUS 1

Pakej Duit Video Bernilai RM190

Duit Video

Boleh rujuk details di www.duitvideo.com

BONUS 2

Percuma TOPUP RM50

free-topup-rm50

BELI MELALUI LINK INI:

www.AutoChatSoftware.com

P/s: Awesomelah.. Lesen Seumur Hidup ni.. Hanya RM357 , dah ada perisian seperti ROBOT bekerja 24 jam untuk kita. Saya beli. Anda bila lagi? 🙂

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

One thought on “Auto Chat Software Malaysia – 4 Fungsi Wajib Tahu!

  1. harga pun boleh tahan..ada kemampuan terutama kepada usahawan wajib memiliki auto Chat Software
    Hero Borneo recently posted..Perasmian Empangan Hidroelektrik Murum Belaga SarawakMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge