Apa Pendapat korang jika BloggerWanita.com berubah?

Assalamualaikum semua rakan blogger…

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Sejak seminggu yang lalu, aku asyik-asyik terfikir, is it OK kalo aku tukar BloggerWanita.com yang asalnya blog personal ku kepada blog yang umum yang lebih fokus terhadap blogger wanita dan info blogging? Blog personal aku akan berpindah ke domain yang lain, lebih sesuai untuk aku.

Maksudkan aku jadikan blog ini sebagai portal memperkenalkan blogger-blogger wanita yang wujud di Malaysia ini.

Aku sediakan ruang kepada blogger wanita untuk submit artikel-artikel yang berguna di blog ini dan secara tidak langsung mempromosikan laman blog mereka. Di samping itu, aku cuba memberi peluang blogger wanita yang submit artikel asli di blog ini sebagai sumber pendapatan sambilan mereka.

Aku jadikan BloggerWanita.com sebagai portal directory Blog wanita dan juga komuniti Blogger- blogger wanita Malaysia .

Apa pendapat korang?

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

12 thoughts on “Apa Pendapat korang jika BloggerWanita.com berubah?

  1. Warna pink dan logo banner memang mengambar pemiliknya seorang wanita good sign 🙂
    .-= akubiomed´s last blog ..Blog AkuBiomed dimakan ular Nuffnang =-.

  2. buat je kak ikut apa yang akak rasa bagus..ni kan blog akak jugak
    .-= shilazizi´s last blog ..Saya ingin Menonton Filem FASTER! =-.

    • Terima kasih shilazizi…akak terfikir nak wujudkan ruang untuk blogger wanita memperkenalkan diri…apa-apa pun.. nanti akak fikirkan..

  3. kalo rasa itu yg terbaik.. teruskan ..

    jangan ragu2 ngan diri sendri..
    .-= roket kertaz´s last blog ..RON97 And Kerosene Up 10 Sen Per Litre Effective Midnight =-.

  4. Alhamdulillah satu candangan yang bagus dan sangat-sangat dialukan terumata sekali blogger baru seperti saya.
    .-= Baiduri´s last blog ..Wanita dan Rokok =-.

  5. Alah,untuk blogger lelaki jawabnya tak bolehlah ye kak.

  6. setuju sgt kak aya..lgpun domain ni bloggerwanita mcm tmpt utk komuniti blogger wanita..di mana smua blogger wanita berkongsi idea di sini 😉
    .-= adele´s last blog ..Hosting Serverfreak Memang Terbaiklah! =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge