Anjing Paling Kecil Di Dunia

Milly mungkin akan memegang rekod Guinness Book of Records sebagai anjing paling kecil di dunia. Hanya sebesar tapak tangan. Pemiliknya berada di Puerto Rican, Vega Alta.

Milly adalah anjing comel  seberat 170 gram sahaja dan panjang 6.53 cm. Anjing jenis Chihuahua.

Milly Anjing Comel Paling Kecil Di Dunia

Milly Anjing Comel Terkecil Di Dunia

Kecil dan Comel kan? ^_^

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

29 thoughts on “Anjing Paling Kecil Di Dunia

  1. alaa, comey hehe

  2. kecill gilerr xD

  3. Ini adalah satu bukti kebesaran “Sang Pencipta”,,
    Ananda recently posted..Enjoy the Best Restaurants in Tokyo, JapanMy Profile

  4. apa yg comel nye???????
    Alziyadnews recently posted..Negro Afrika Dibelasah Akibat Ganggu Isteri OrangMy Profile

  5. kecil, comel.. tapi agak menakutkan bila tengok.. huhu
    Farish Ishak recently posted..Lelaki KacakMy Profile

  6. it’s really cute!!

  7. pehh..rendah dan kecik. leh masuk poket seluar ni..
    titan recently posted..Upin dan Ipin Season 6 – Mainan BaruMy Profile

  8. uih keciknya..x sampai stgh kilo.. :)

  9. anjing yang comel sama besar dengan tikus…
    semut recently posted..JOM KITAR SEMULA BARANGAN TERBUANGMy Profile

  10. […] Jom tengok anjing terkecil di dunia. Comel jer […]

  11. comelnya. berapa umur ni 😀
    Sya Isya recently posted..HADIAH DARI 2 ORANG BLOGGER LELAKI KACAKMy Profile

  12. kecil dan comel. kiut tengok. macam tikut pun ada. tapi sayang, anjing. huhu
    Naziman recently posted..Jamal Abdillah buat konsert amal di SerembanMy Profile

  13. dah sama besar dgn anak arnab..hihih
    dyabunga recently posted..malang atau dugaan?My Profile

  14. keciknya. sekali tengok macam tikus
    Amirez recently posted..Jururawat Curi Seluar Dalam LelakiMy Profile

  15. keciknya.. kucing pon tak takut.. kuasa Allah kan
    Datin Tyka recently posted..Berani Kerana Benar, Takut Kerana SalahMy Profile

  16. That was pretty cute. Weighs 170 grams only and long 6:53 cm. amazing.
    Liz recently posted..Hcg diet reviewsMy Profile

  17. Kiut miut la anjing nih….haluihh bebeno..he3x!!!
    yas recently posted..Tahniah ZULFAHMI, TOP 6 Di Losail,QatarMy Profile

  18. keciknya,,tak bergaduh dengan tikus ke tu,,,kucing tak makan ke…
    hatiputera recently posted..LELAKI KACAK PILIH IPHONE 4S ATAU SAMSUNG SII MANA SATUMy Profile

  19. Kecilnya. kalau dibela di dalam rumah takut terpijak je…
    noorsyamsul recently posted..BAS RAPIDKL TERBAKAR LAGI!My Profile

  20. menakutkan la tgk…huhu…
    Kamil Kahar recently posted..Contest # Ambank Dreamer to WinnerMy Profile

  21. Comel. Sekarang ini sudah ada baka kucing saiz sebesar tapak tangan hargnya beribu juga. :-)
    akubiomed recently posted..Model baharu Proton Preve’ bukan sekadar namaMy Profile

  22. comel walaupun kecil..
    donnyien recently posted..[Gambar] Kereta Mitsubishi EVO 10 Zizan Raja LawakMy Profile

  23. Xdi nafikan lagi anjing adalah binatang peliharaan yang comel….Dan kerana keingkaran binatang tersebut Allah memerintahkan semua golongan hambanya yang beragama islam, Haram menyentuhnya…Apa2 pun memang comel….
    Mrs Beauty recently posted..Derma e Age Defying Night Creme What Are its AdvantagesMy Profile

  24. geli…haha. sy elergik dgn haiwan berbulu :)
    ainun recently posted..Rahsia Perniagaan Cupcake DibongkarMy Profile

  25. wahhhhh…comel siak anjing nih….tp kalu wanrne putih lg comel
    pezol recently posted..FAN PAGE CELEBRATION GIVEAWAY BY EQBALZACKMy Profile

  26. Melatiqistyna says:

    Mak aih, chihuahua mmg spesis kecik, yg ni lagi kecik… Hukk
    Melatiqistyna recently posted..Eczema dan Jus ManggisMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge