Aku Dah Tahu Siapa Tunang Ashraf Muslim!

Aku dah tahu siapakah gerangan tunang Ashraf Muslim yang berjaya mencuri hatinya. Aku rasa korang pun dah tahu kan, sebab hari ini adalah hari majlis pertunangannya , 23 April 2011.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Inilah dia gerangan si gadis yang ayu paras rupanya, gambar ini daripada mstar online.

gambar-tunang-ashraf-muslim

Namanya Noor Dayana Lokman, pelajar perubatan University Mannipal yang sekarang ni dalam latihan praktikal di Melaka. Noor Dayana sebenarnya anak kepada Lokman , iaitu pengasas dan juga rakan kongsi Ashraf Muslim di Pusat Perubatan Islam Al-Hidayah.

Mereka memilih untuk bernikah pada 1 Syawal iaitu 30 Ogos di Mekah kerana Ashraf ingin mengambil contoh amalan khalifah dan sahabat Nabi Muhammad yang bernikah di sana.

P/s: Tahniah buat Ahsraf Muslim dan Noor Dayana Lokman.

P/ss: Bagi aku, penubuhan perubatan Islam ini adalah satu perkembangan yang baik dalam ilmu perubatan islam di Malaysia. Aku memang yakin ada penyakit yang sukar dan mungkin tidak dapat dirawati dengan rawatan moden di Hospital.

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge