Agnes Monica Meninggal Dunia?

Lama tak update blog ini sebab pergi bercuti-cuti ke Kota Kinabalu sempena Hari Keamatan, Saja jalan-jalan sebab dah lama tak berehat. Hehe. Tup, tup ..Hari ini, Aku melayan myMetro dan terbaca cerita Agnes Monica dikatakan meninggal dunia 28 Mei 2011 pada pukul 11 am yang lalu. Semuanya kecoh di Twitter.Betul ke?

agnes-monica-meninggal

Namun, cerita sebenar, Agnes memang telah masuk Hospital disebabkan mendapat rawatan kecederaan pada bahagian punggungnya ketika berlatih. Dan bukannya dimasukkan ke Hospital dan meninggal dunia.

Kecohkan kalo gosip artis yang meninggal dunia? 🙂

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

14 thoughts on “Agnes Monica Meninggal Dunia?

  1. byk owg jelez pd kcntikan nya,2la ada je gosip.

  2. Helo,

    Nice blog. Teringat lagu Agnes Monica yg diharamkan di Malaysia berjudul ” Allah Peduli” (Agnes beragama Kristian di Indon Tuhan juga disebut Allah)

    http://lautkasih.blogspot.com/2011/06/make-love-not-war-biar-betoi.html

  3. agnes sudah perform lagi..even on a wheel chair.

  4. lah..ingat betul-betul meninggal tadi…
    tajuk ni memang gempakkan otak saya
    rosia recently posted..Magnetic Jewelry ClaspsMy Profile

  5. biasa la tu. kalau buat cerita artis masuk hospital kurang menyengat. buat la cerita artis tu meninggal, baru orang baca.
    Cikgu Hairul recently posted..Tajuk Entri Sama- itu pun nak marah keMy Profile

    • betul-betul..hehe.. dia tajuk mesti penting.. baru menarik perhatian.. contoh Agnes Monica Meninggal Dunia? …:)

  6. Lepas ni agnes monica boleh keluar suara kat iklan Era ..sekarang ni Faezah Elai punya suara pasal gossip2 x tentu arah nih

  7. sekali cedera kat punggung la..hahahaa..asal artis je mest kecoh..padahal takde ape pun..ngeh3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge