SIAPA KAMI?


BLOGGERWANITA.COM

Dari Wanita Kepada Wanita….

Logo BW

 

VISI kami adalah menjadikan BloggerWanita.com sebagai portal informasi buat WANITA yang terbaik, bermanfaat, santai dan terkenal di Malaysia.

Jangan Lupa FOLLOW kami di Facebook page: BloggerWanita.com


SIAPAKAH FOUNDER BLOGGERWANITA.COM?

 

Assalamualaikum semua,

Aya
Dr Aya Norbayah

Namaku Norbayah dan lebih dikenali sebagai Aya Norbayah dalam dunia online. Akulah blogger dan wanita di sebalik Bloggerwanita.com. Berasal daripada negeri Sabah iaitu Negeri Di Bawah Bayu..

Walaupun aku berkelulusan Sarjana Muda Perubatan dan Pembedahan dari Universiti Malaya dan bertugas sebagai seorang doktor perubatan, namun aku sangat meminati dunia blogging, pemasaran dan perniagaan internet, SEO , pemasaran social media dan juga rekabentuk grafik yang menggunakan Adobe Photoshop.

Alhamdulillah, sepanjang menjalankan perniagaan & pemasaran internet, aku telah menjana pendapatan sambilan 5 angka hanya melalui internet dan dari rumah.

Aku juga membantu rakan-rakan peniaga yang ingin memasarkan produk atau perkhidmatan mereka melalui Khidmat Pengiklanan Berbayar pada blog ini. Perkhidmatan pengiklanan yang popular sekarang adalah Iklan Advertorial yang mudah menarik pelanggan sasaran untuk sesuatu produk atau perkhidmatan melalui enjin carian Google.

In Sha Allah, Aku akan berkongsi ilmu, pengalaman dan kepakaranku  kepada rakan pembaca di luar sana. Semoga ilmu dalam BloggerWanita.com adalah berguna kepada semua orang. Amin

Anda boleh mengenali diriku melalui

Facebook Page: Dr Aya Norbayah

Google+: Aya Norbayah

Instagram: Aya Norbayah

Terima kasih kepada yang sentiasa menjadi pembaca setia blog ini. Love u all.. 🙂

PS: Penulis jemputan sangat dialu-alukan. Setiap artikel akan dikreditkan kepada penulis asal. Berminat? Boleh hubungi kami di SINI.