7 Blog Isu Panas dan Hangat Gosip Artis & Selebriti Malaysia

Hari ini aku nak kongsi beberapa blog di Malaysia yang banyak bercerita tentang artis-artis dan selebriti di Malaysia dan Antarabangsa. Telah banyak blog hiburan muncul sekarang ni. Pembaca dan Follower setiap blog ini pun telah mencecah puluhan ribu pengikut. Kenapa? Mungkin sebab orang sukakan gosip dan cerita-cerita panas kot..  :)

Antara 7  Blog Hiburan di Malaysia mengikut Page Rank adalah:

1. OhArtis.com ( Page Rank = 4/10 )

[thumb]http://www.ohartis.com [/thumb]

2. Budiey.com ( Page Rank= 4/10 )

[thumb]http://www.budiey.com[/thumb]

3. Beautifulnara.com ( Page Rank = 3/10 )

[thumb]http://www.beautifulnara.com [/thumb]

4. OhBulan.com ( Page Rank = 3/10 )

[thumb]http://www.ohbulan.com[/thumb]

5. Izyan.com ( Page Rank = 3/10 )

[thumb]http://www.izyan.com [/thumb]

6. MyGosip.com ( Page Rank = 2/10 )

[thumb]http://www.mygosip.com[/thumb]

7. ZonArtis.com ( Page Rank = 2/10 )

[thumb]http://www.zonartis.com[/thumb]

Senarai blog gosip artis di atas hanya mengikut ranking PR pada 4/4/2011. Korang boleh taip kata kunci ” Gosip Artis” kat Google untuk cari blog-blog gosip artis ini. Melambak…

Mesti korang terfikir, apa lah untungnya letak cerita gosip jak ni? Sebenarnya, Blogger-blogger berkaitan gosip artis dan selebriti mengaut keuntungan melalui ruang pengiklanan yang mereka sediakan, sehingga mencecah RM500 se unit iklan di sewa. Believe it or not? Percayalah…

Nak buat blog gosip artis bukannya mudah, korang kena up to date tentang perkembangan dunia hiburan. Blogger ini bertindak seolah-olah seperti wartawan artis. :) . Kandungan blog pun kena unik. Blog gosip tersebut bertambah lebih digemari jika menyampai cerita lebih awal dari blogger-blogger hiburan yang lain. betul tak?

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

5 thoughts on “7 Blog Isu Panas dan Hangat Gosip Artis & Selebriti Malaysia

  1. Gosip ni adakalanya membawa kepada suatu peristiwa lain nanti kalau tak betul gayanya bercerita. Kalau ada tokok tambah lagilah haru….boleh kacau bilau nanti…..

  2. Salam Aya,

    Saya suka singgah blog beautifulnara tu. Walaupun gosip2nya boleh membawa pergaduhan sesama pembaca, tetapi penulisan yg santai membuatkn saya terhibur.
    Kebanyakkan blog hiburan bercerita topik yg lebih kurang sama. tepuk dada tanya selera kpd pembaca semua
    mekar recently posted..Kolestrol oh KolestrolMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge