5 Sebab I LIKE Jejaka Lawak Ini, Siapa?

Hari ini, macam biasa masa terluang , buat blogwalking lah..apa lagi…

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Tengah blogwalking , aku baru berkenalan dengan jejaka lawak , anak Malaysia melalui YouTube nya..

www.youtube.com/user/IniAnwarHadi

Siapakah lelaki yang aku suka ini? He’s so funny. I think he can be an actor.Ceh..kecek orang puteh daa.. ikut slang Anwar Hadi.

Ini Anwar Hadi

Nama jejaka yang funny ini adalah Anwar Hadi, I think He’s one of good Youtuber of Malaysia. Muda lagi rasanya, sebab masih belajar kat Australia. Seronoknya belajar kat oversea. Aku pun belajar kat oversea gak, tapi oversea dari Sabah ke Kuala Lumpur la. Menyeberang Laut Cina Selatan..Heee..

Cakap pasal oversea, dulu teringin sangat nak rasa belajar kat oversea, tapi family tak bagi sebab jauh sangat, takda orang boleh tengok-tengok kalo jauh sangat. SO, berkecailah harapanku untuk merantau jauh menuntut ilmu. 🙁

Aik! apasal aku cakap pasal oversea plak ni, berbalik pada topik jejaka lawak yang I LIKE ni iaitu Anwar Hadi.

gambar Anwar Hadi

Aku nak bagitau  5 sebab kenapa aku suka dia :

  • Memek mukanya yang sempoi, slambe, poyo dan cute.
  • Yang pasti dia memang kelakar.
  • Englishnya yang slang ala-ala orang puteh.
  • Topik yang dia bincangkan kat YouTube pun menarik.
  • Dia Anak Malaysia : ” I’m proud to be Malaysian”

Korang tak percaya? Cuba korang tengok salah satu video dia kat bawah ini, Lawak kan? Dia sangat berbakat, setuju tak?

P/s: Kalo adik Anwar Hadi baca post ini, teruskan beryoutube dan berlawak. Akak sokong. I LIKE . 🙂

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge