5 Fungsi Herb-Lax Shaklee yang WAJIB Tahu

Hari ini, Aya dapat tempahan untuk Herb-Lax Shaklee lagi dari rakan sekerja. Tujuan dia nak makan Herb-lax Shaklee ini sebab nak menurunkan berat badan dan jadi kurus slim.. hehe

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Gambar Herb-lax Shaklee Tablet

Ya, memang betul! Herb-lax Shaklee adalah salah satu supplemen menurunkan berat badan dan mengempiskan perut. Baiklah, post kali ini, Aya nak kongsikan 5 fungsi atau kebaikan utama Herb-lax yang perlu kita tahu. Antaranya:

5 Fungsi Herb-Lax Shaklee yang WAJIB kita tahu:

  1. Membantu masalah sembelit
  2. Menyahtoksin badan
  3. Membersihkan najis dan membuang najis lama dalam usus
  4. Membantu proses pergerakan usus secara semulajadi
  5. Mengempiskan perut dan menurunkan berat badan

 

Kelebihan produk-produk Shaklee ini adalah tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet dan bertindak secara semulajadi dalam badan kita.

Jadi, jika rakan-rakan pembaca ada masalah sembelit atau kegemukan, mungkin boleh mencuba supplemen Herblax Shaklee. Harga pun hanya RM52.50. Stok ini boleh bertahan sehingga 3 bulan.

Kalau ada yang berminat? Boleh tengok maklumat lanjut di FB Mama Niaga atau boleh hubungi Aya ye.

Selamat menguruskan badan.. hehehe

 

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

3 thoughts on “5 Fungsi Herb-Lax Shaklee yang WAJIB Tahu

  1. dan kena rajin bersenam.

    Makan supplement aje tak cukup. Hoho..
    titan recently posted..Rahsia Buat Duit dengan Affiliate XMy Profile

  2. tapi perlu disulami dengan senaman kan?
    LabiLabi recently posted..Serius Baq Ang : Supermodel Menghidapi Penyakit KulitMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge