5 Entri Blog Terbaik dari Blogger Popular

 

Kuasai carian Google Search adalah satu kelebihan untuk blogger. Selain Ariffshah, Denaihati juga salah satu blogger popular yang mampu menguasai enjin carian Google. Tak percaya? 5 Entri di bawah ini adalah 5 entri blog Denaihati yang tersenarai Top 10 di Google Search. Antaranya:

 

  1. http://denaihati.com/semak-saman-trafik-online-dan-sms (Carian Semak saman trafik 97,900 results)
  2. http://denaihati.com/hidup-untuk-memberi ( Carian Hidup untuk memberi 47,400,000 results)
  3. http://denaihati.com/daftar-sebagai-peserta-contest-gadget-impian ( carian Contest gadget 32,100,000 results)
  4. http://denaihati.com/elemen-rekabentuk-blog-popular-malaysia ( Carian Blog Popular 1,430,000,000 results)
  5. http://denaihati.com/insentif-tunai-untuk-setiap-trafik-ke-blog-denaihati  ( Carian Insentif  tunai 2,050,000 results)

Akademi Denaihati akan menganjurkan Seminar Blog WordPress Pertama pada 14-15/4/2012 cepat daftar sebelum terlambat“.

leaderboard denaihati Banner
Sekali lagi diulangi, kuasai SEO atau google search adalah satu kelebihan untuk blogger dapat trafik percuma. Apa komen korang?

 

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

33 thoughts on “5 Entri Blog Terbaik dari Blogger Popular

  1. Entri Tuan Denaihati semuanya berguna ..
    Aiman Aziz recently posted..Zalora Malaysia is the ….My Profile

  2. ya, denai hati memang telah menjadi favorit banyak orang, ulasannya banyak ditunggu,,,
    fira recently posted..Get the Best Quality Tires for Your SUVMy Profile

  3. Denai Hati memang salah satu blog yang mempunyai traffic sangat bagus, dan banyak ulasan didalam blog ini yang dapat pula menjadi referensi yang bagus,,selamat dan sukses selalu,,,
    Ananda recently posted..Some Ways to Improve the Game of Chess that is Effective for YouMy Profile

  4. kuasai SEO adalah salah satu teknik utk dapat trafik percuma yg harus di pelajari terutama newbie blogger..

  5. do best of the best utk kaum wanita..

  6. hummm teringin rasa nak dapat traffic ribu riban tiap hari…daapt 100 pun dan bersyukur
    syafie recently posted..Meme Malaysia Hangat !!! “Wang Tunai RM5000 untuk Blogger”.My Profile

  7. tepat sekali.. ariffshah dan denaihati contoh 2 orang blogger yang berjaya menguasai search engine google.. 🙂
    Farish Ishak recently posted..Frekuansi Al-Quran Dapat Mengubati Berbagai Penyakit Berbahaya Dan KetagihanMy Profile

  8. Kalau kita membuat sesuatu xkira lah apa2 pun, Kerana Allah S.W.T….insyallah xde yang mustahil…
    Mrs Beauty recently posted..Best Diet Trends for SpringMy Profile

  9. Xkiralah buat blog tentang apa sekali pun, Kalau rajin membuat post, rajin mencari backlink. Xde yang mustahil untul duk di 1st page Search Engine.
    Mrs Beauty recently posted..Six Reasons to Drink Water for Weight LossMy Profile

  10. wow memang mantooppp blog Denaihati nih kan
    Blog Sensasi recently posted..Artis baru sering diminta habuan seksMy Profile

  11. jutaan terima kasih diucapkan kerana sudi join contest. InsyaAllah keputusan akan diumumkan pada entri khas dalam masa terdekat. Teruskan bersama denaihati dr masa kesemasa untuk mengetahui keputusan.

  12. Memang tidak dinafikan, bukan mudah untuk mengusai halaman depan Google, ilmu SEO harus mantap. Tambah pula bila bersaing dalam katakunci yang melibatkan keputusan carian berjuta2.. DH antara blogger yang menguasainya.

  13. DH memang pandai main SEO. rajin update pula tu
    Amirez recently posted..[Repost] April Fool Perayaan Kejatuhan IslamMy Profile

  14. kalau boleh kuasai SEO memang boleh dapat banyak traffik
    kimmie recently posted..5 entri terbaik dari DenaiHatiMy Profile

  15. saya pun dah ikut contest ni. betul la tu, SEO adalah salah satu medium untuk mendapat trafik percuma. 🙂

  16. Tak sempat lagi nak godek2 blog DH….
    yas recently posted..MAKSUD PROTON PREVEMy Profile

  17. banyak lagi yang denaihati bolot kat search engine tu..hoho..
    titan recently posted..Digi Awards vs Cabaran SEO Lelaki KacakMy Profile

  18. Nampaknya sy mcm dah x sempat nak jadi 20 entri pertama tu.. 🙂
    Lelaki Kacak recently posted..Blogger Lelaki Dengan Entri Terbaik di Google Search MalaysiaMy Profile

  19. good luck. masa join contest ni, Sya terfikir pula, bijak DH buat contest ni. Ada banyak info yang dia boleh dapat 😀
    Sya Isya recently posted..REMAJA & CINTA: KENAPA HUKUM COUPLE ITU HARAM? (DALIL AL-QURAN & HADIS)My Profile

  20. baru nak cuba… semoga berjaya… 🙂
    yangbaik recently posted..SEMINAR PERANCANGAN CUKAI & e-FILING 2011My Profile

  21. Wow blog popular tu paling tinggi view setakat ni sy tengok .. good luck ye…
    puanbee recently posted..5 entri pertama Denaihati.com Di Google.com.myMy Profile

  22. memang best bila dapat 1st page di google, tapi memerlukan masa…
    ainun recently posted..Pizza Hut TerbaruMy Profile

  23. Selamat berjaya terpilih 20 blogger yang terawal. 🙂
    akubiomed recently posted..5 entri terbaik Denaihati di Google Search MalaysiaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge