5 Bintang untuk Movie Rapunzel Tangled

Seronoknya aku dapat tengok cerita Rapunzel semalam kat panggung wayang. Tajuk movie ini adalah Tangled. Memang seronok cerita ni, Korang mesti tengok. Boleh dikatakan setiap masa ada je komedinya. hehe .

Rapunzel kali ini agak berlainan dengan watak Rapunzel sebelum ini. Rapunzel kali ini agak lincah. Mungkin selepas dia diculik dan dibesarkan oleh seorang perempuan tua , Gothel yang ingin sentiasa kekal muda melalui kuasa awet muda dan kuasa penyembuhan yang ada pada rambut Rapunzel.

Rupa-rupanya cerita ini adalah cerita kedua termahal selepas Movie Pirates of Caribbean At World’s End pada tahun 2007 . Kos perbelanjaannya adalah USD 260 juta berbanding USD 300 juta masing-masing.

Siapa pelakon utama untuk movie Rapunzel?

Mandy Moore sebagai Princess Rapunzel

Zachary Levi sebagai Flynn Rider

5 Bintang dari BloggerWanita.com. hehe .

Sumber: Wikipedia

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

4 thoughts on “5 Bintang untuk Movie Rapunzel Tangled

  1. memang terbaek ar Rapunzel ni..lagi2 tengok yang 3D..sangatlah the best!! wallah…
    .-= shilazizi´s last blog ..Saya ingin Menonton Filem FASTER! =-.

  2. ooh..lelaki tu yg blakon cite chuck..mmg best rapunzel ni..terharu bila last2 skali dh jumpa mak ayah dia smula 🙁
    .-= adele´s last blog ..Gadis Maghribi Ancaman Buat Gadis Melayu =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge