5 Bintang untuk Movie Rapunzel Tangled

Seronoknya aku dapat tengok cerita Rapunzel semalam kat panggung wayang. Tajuk movie ini adalah Tangled. Memang seronok cerita ni, Korang mesti tengok. Boleh dikatakan setiap masa ada je komedinya. hehe .

Rapunzel kali ini agak berlainan dengan watak Rapunzel sebelum ini. Rapunzel kali ini agak lincah. Mungkin selepas dia diculik dan dibesarkan oleh seorang perempuan tua , Gothel yang ingin sentiasa kekal muda melalui kuasa awet muda dan kuasa penyembuhan yang ada pada rambut Rapunzel.

Rupa-rupanya cerita ini adalah cerita kedua termahal selepas Movie Pirates of Caribbean At World’s End pada tahun 2007 . Kos perbelanjaannya adalah USD 260 juta berbanding USD 300 juta masing-masing.

Siapa pelakon utama untuk movie Rapunzel?

Mandy Moore sebagai Princess Rapunzel

Zachary Levi sebagai Flynn Rider

5 Bintang dari BloggerWanita.com. hehe .

Sumber: Wikipedia

4 thoughts on “5 Bintang untuk Movie Rapunzel Tangled

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge