4 Cara Mudah untuk Follow Cerita BloggerWanita.com

Cerita tentang Tsunami di Jepun begitu mengejut buat kita semua termasuklah aku, apa-apa pun, kita semua berdoalah agar negara kita Malaysia sentiasa dilindungi-Nya.

Ok, kita lupakan dulu cerita tentang Tsunami, Hari ini  BloggerWanita.com mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua pelawat yang sama ada memang berniat untuk singgah ke blog usangku ini, ataupun tersesat ke blog ini melalui jalan Google atau jalan Yahoo. Apa cara sekalipun, terima kasih banyak-banyak kerana menyumbang traffik ke sini.

Bagi menghargai pengunjung BloggerWanita.com, aku ada menyediakan cara yang memudahkan rakan semua  singgah ke blog usang ini dengan 4 cara seperti yang dilihat di bahagian widget blog ini. Hanya klik icon tersebut.

follow BloggerWanita.com

4  Cara Mudah Follow BloggerWanita.com  adalah melalui :

1. Facebook

 • Klik sini: www.facebook.com/bloggerwanita
 • Kemudian klik butang LIKE
 • Pastikan korang ada akaun Facebook ye. 🙂
 • Post terbaru akan dipaparkan pada facebook korang

2. Twitter

3. RSS

4. Email

 • Langgan cerita terbaru BloggerWanita.com dengan email. Klik Sini
 • Gambar seperti di bawah akan terpapar.

 • Masukkan Email dan Text yang keluar
 • Kemudian klik butang Complete Subscription request

P/s: Sehingga hari ini sejak 20 Mac 2010, statistik melalui Awstats menunjukkan  BloggerWanita.com mempunyai jumlah pelawat yang unik seramai 27590 orang ( ~ 11 bulan + 24 hari ) . Terima kasih semua…

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

6 thoughts on “4 Cara Mudah untuk Follow Cerita BloggerWanita.com

 1. Salam admin,

  Saya pun dah follow melalui google reader.Semoga berjaya.Sebelum terlupa saya ingin bertanya adakah admin sudah update plugin comment luv versi terbaru?

  • salam …
   terima kasih kerana follow…
   terima kasih gak sebab remind me tentang update comment luv… saya dah update..baru je… 🙂

 2. Saye dah follow di Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge