3 Pengkomen Paling Best Bulan Julai 2011

 

Hari ini, aku nak umumkan pemenang untuk komen terbanyak bulan Julai 2011.  Terima kasih kepada semua rakan-rakan blogger yang sudi singgah ke blog BloggerWanita.com dan memberi pandangan serta pendapat setiap post yang dibuat.

ringgit-malaysia

Terlebih dahulu, aku nak memohon maaf kepada  rakan blogger dari luar negara yang memberi komen di sini, kerana Contest ini hanya terbuka kepada blogger Malaysia.  Antara rakan blogger yang rajin meninggalkan komen di sini adalah Yonobae dan Joy. Terima kasih banyak-banyak. Hanya backlink yang dapat diberikan.

Top 3 Pengkomen paling banyak bulan Julai 2011 beserta hadiah adalah:

  1. Zuklbo ( HadiahWang Tunai : RM50 )
  2. YManzz ( Hadiah Wang Tunai RM30 )
  3. Que ( Hadiah Wang Tunai RM20 )

Tahniah kepada pemenang, sila emailkan akaun bank anda ke bloggerwanita@gmail.com untuk menerima hadiah ini. Akaun Maybank lebih baik jika ada. Anggap jelah ini duit raya ye.. 🙂

9 thoughts on “3 Pengkomen Paling Best Bulan Julai 2011

  1. salam…eh eh,tak sangka plak dpt jd pmenang ni hehe,tak prasan la,contest ni dah lame erk,emm sory la sbb lame tak online…prasan ni pn sbb dpt email smalam dri ck Aya ermm… :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge