3 Pengkomen Paling Best Bulan Julai 2011

 

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Hari ini, aku nak umumkan pemenang untuk komen terbanyak bulan Julai 2011.  Terima kasih kepada semua rakan-rakan blogger yang sudi singgah ke blog BloggerWanita.com dan memberi pandangan serta pendapat setiap post yang dibuat.

ringgit-malaysia

Terlebih dahulu, aku nak memohon maaf kepada  rakan blogger dari luar negara yang memberi komen di sini, kerana Contest ini hanya terbuka kepada blogger Malaysia.  Antara rakan blogger yang rajin meninggalkan komen di sini adalah Yonobae dan Joy. Terima kasih banyak-banyak. Hanya backlink yang dapat diberikan.

Top 3 Pengkomen paling banyak bulan Julai 2011 beserta hadiah adalah:

  1. Zuklbo ( HadiahWang Tunai : RM50 )
  2. YManzz ( Hadiah Wang Tunai RM30 )
  3. Que ( Hadiah Wang Tunai RM20 )

Tahniah kepada pemenang, sila emailkan akaun bank anda ke bloggerwanita@gmail.com untuk menerima hadiah ini. Akaun Maybank lebih baik jika ada. Anggap jelah ini duit raya ye.. 🙂

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

9 thoughts on “3 Pengkomen Paling Best Bulan Julai 2011

  1. salam…eh eh,tak sangka plak dpt jd pmenang ni hehe,tak prasan la,contest ni dah lame erk,emm sory la sbb lame tak online…prasan ni pn sbb dpt email smalam dri ck Aya ermm… :p

  2. Aya, saya ada buat satu contest untuk bulan februari 2012. Paypal Give Away cash usd 50..

    Senang2 checkla ye..

  3. terimakasih sdh memberi kesempatan untuk memberi komen di blog ini, bukan hadiah yg kami cari tetapi memang blog ini menarik dan informatif juga bermanfaat buat orang banyak,,salam
    yonobae recently posted..Install Sheet Fed Printing CompaniesMy Profile

  4. mak ai..unsangkable la kak aya..wee..dpt gak duit raye
    Que recently posted..Bersalam di pagi raya di mana silapnya | Mahram vs HaramMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge