Apa Itu Stevia? 6 Keunikan Stevia Pengganti Gula Pasir

Gambar Gula Daun Stevia Rebaudiana Apa itu Stevia? 6 Keunikan Stevia Pengganti Gula Pasir Lamanya, Aya tak berkongsi tentang info kesihatan. Hari ini, Aya nak kongsi pengganti gula pasir yang terbaik untuk kita amalkan iaitu pemanis gula Stevia. Apa itu Stevia? Sebenarnya Aya pun lambat tahu tentang apa itu Stevia, Aya tahu info tentang Stevia ini daripada seorang rakan doktor […] BACA →

Bos Wanita Gatal & Malaysia Best Blog

Bos Wanita Gatal Bos Wanita Gatal? Malaysia Best Blog? Apa pula kaitan antara dua perkataan ini? Isk..Isk..Isk.. Apa sebenarnya kaitan di antara bos wanita gatal dan Malaysia Best Blog? Mesti suspens kan.. hihihi Jom layan je…… BACA →

Kerja Sambilan Online – Target Pendapatan RM 1 JUTA

Gambar Meja, Laptop, Telefon, Pen, Kertas Kerja sambilan online? Alhamdulillah, Rezeki Allah.. Aku baru aktif semula berblogging tahun 2015 ini, komisen dah dapat dua kali tanpa pergi ke mana-mana. Hanya duduk di rumah, dan buat kerja part time secara online. Tapi kita perlu memilih kerja sambilan yang benar-benar membuahkan hasil pendapatan kepada kita. Betul tak? Kerja Sambilan Online Target Pendapatan RM […] BACA →

Malaysia Best Blog 2015 , Siapa 10 Blog Pilihan Terbaik?

Malaysia Best Blog 2015 Assalamualaikum dan Salam 1 Blogger, Malaysia Best Blog 2015? Dah lama giler aku tak join contest SEO, ini baru keluar dari pertapaan.Haha. Aku sibuk dengan kerja hakiki sebagai seorang doktor. Sekarang ini, aku dah jadi orang yang in-charge klinik. Bos gitu. Bos kecil..Tapi saiz besar..hahaha. Okey,okey..   Malaysia Best Blog 2015   Hari ini, aku […] BACA →

Iklan Blog 1 Juta Pelawat & 5 Juta Pageview

Statistik Trafik Blog BloggerWanita.com tahun 2014   Harga Iklan Di Blog Termurah 2015 Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia… Tahun 2015, trafik blog BloggerWanita.com telah melebihi 1 juta pelawat dengan lebih 5 juta pageview. Tahun lepas, Aya telah tutup khidmat pengiklanan kerana sibuk dan fokus dengan bisnes fizikal. Harap maaf ye.. Alhamdulillah dengan perkembangan trafik yang semakin meningkat dengan lebih 100 ribu pelawat sebulan, Akhirnya, […] BACA →

Aku, BloggerWanita.com dan 2014

Selamat Tahun Baru 2015 Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia.. Syukur Alhamdulillah.. Allah masih panjangkan usia kita dan orang-orang yang kita sayangi. Alhamdulillah..     Selamat Tinggal Tahun 2014.. Selamat Datang Tahun 2015.. Semoga tahun ini adalah jauh lebih baik dari tahun lepas. Semoga kita semua diberikan kesihatan dan rezeki yang melimpah ruah. AMIN Dikesempatan ini, Aya ingin memohon maaf […] BACA →

Trafik Blog Blogger Wanita 3 Ribu Sehari, Rahsia? Tips?

Statistik Blog Blogger Wanita 3K Sehari Assalamualaikum dan Salam Sejahtera… Syukur-syukur sangat… Walaupun ranking Alexa jatuh menjunam.. tapi pelawat blog ini makin hari makin meningkat walaupun aku tak kemaskini blog hampir 3 bulan. Huhu Alhamdulillah, pelawat blog ini telah mencapai 2000 hingga 3000 lebih pelawat sehari. Bukan sebulan ye.. Ingat pula masa mula-mula nak berblogging 3 tahun dulu, 2000 pelawat untuk […] BACA →

Selamat Menyambut Hari Raya AidilAdha

Selamat dan Salam AidilAdha Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia.. Di kesempatan ini, Aya dan keluarga ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya AidilAdha bersama keluarga yang tersayang. Aya ingin memohon maaf jika ada terkasar bahasa atau tingkahlaku. Sesungguhnya diri ini adalah hamba Allah yang serba kekurangan. Semoga kita semua memperolehi kebahagian di dunia dan akhirat. AMIN…   BACA →