40 Tarikh Cuti Umum 2016 Di Malaysia

tarikh-cuti-umum-2016-jadual-hari-pelepasan-am-negeri-malaysia-2016 Assalamualaikum rakan-rakan pembaca. Sempena Tahun Baru 2016, Saya doakan anda semua sihat, kaya dan berjaya dunia dan akhirat. Hari ini Saya nak berkongsi tarikh-tarikh Cuti Umum 2016 melalui 2 Jadual Hari Kelepasan Am yang dikeluarkan oleh Jabatan Perdana Menteri, Malaysia iaitu: Rakan-rakan pembaca boleh download (muatturun) jadual ini dalam bentuk pdf atau imej. Bilakah tarikh […] BACA →

Kenapa Ashadee.com Tutup? Why?

kenapa-ashadee-tutup Ashadee.com ditutup? Kenapa? Kenapa? Why? Why? Mesti ramai rakan blogger tertanya-tanya kan? Aya sendiri pun terkejut tiba-tiba Ashadee.com tutup. Baru je plan nak jadi advertiser.hehe.. Bukan rezeki lah nampaknya. Kalau rakan blogger layari ashadee.com, Notice seperti di bawah ini akan kelihatan. Kenapa Ashadee Tutup? Mesti ada sebab yang munasabah bagi pihak syarikat kan? Melalui pemahaman […] BACA →

Contest Review Lynk.my 2015

Banner Contest Review Lynk.my 2015   Contest Review Lynk.my 2015? Wow.. hujung tahun 2015 ini, masih ada lagi contest untuk blogger-blogger Malaysia. Apa yang paling menarik, Contest Review Lynk.my 2015 menawarkan 3 kategori pemenang iaitu TOP SEO, TOP CREATIVE & TOP LYNKUNDI. Boleh pilih mana-mana kategori. Kalau nak bolot semua pun, boleh..hehehe   CONTEST REVIEW LYNK.MY 2015 Jangan pandang rendah […] BACA →

Blogger! Jana Pendapatan Pasif Dengan Affiliate Zarraz Paramedical

Pengasas Zarraz Paramedical - Puan Ima Zara Assalamualaikum semua, rakan-rakan blogger. Hari ini, Aya nak kongsikan satu peluang jana pendapatan pasif seumur hidup dengan produk kecantikan kulit, Zarraz Paramedical. Sekarang, Blogger-blogger Malaysia boleh buat duit dengan Program Affliate Zarraz Paramedical. Produk kecantikan & rawatan kulit bermasalah untuk orang-orang Malaysia. Wow! Memang awesome ini, rugi kalau blogger-blogger Malaysia tak join program affiliate jana […] BACA →

Set Bersalin NR – 11 Kelebihan Nona Roguy Wajib Tahu!!

Gambar Rozita Che Wan Bertudung Set Bersalin NR ? 11 Kelebihan Set Bersalin Nona Roguy?  Aya rasa artikel ini wajib dibaca oleh ibu-ibu lepas bersalin yang ingin kekal slim, cantik dan jadi mama HOT walaupun sudah bersalin 3-5 anak pun.. Hehe Seronok je kan bila dah bersalin dan dapat bayi yang comel dan menggeramkan? Aya rindu nak ada bayi kecil […] BACA →