3 PROJEK PERNIAGAAN INTERNET

gambar laptop, gelas, pen, kertas Assalamualaikum sahabat-sahabat pembaca dan blogger.. Lama tak update. Kenapa? Aku banyak buat beberapa projek perniagaan internet yang boleh menjana pendapatan secara sambilan. Walaupun sibuk bertugas sebagai doktor, selepas masa bekerja adalah waktu perniagaan dan pemasaran internetku. Minat punya pasal lah katakan.. hihihi.. Bila depan komputer atau laptop, perasaan yang sangat menggembirakan untuk buat sesuatu kerja. […] BACA →

Permohonan Daftar Innity Berjaya Dalam 1 Hari

Pendaftaran Innity Berjaya Permohonan Daftar Innity Berjaya Dalam 1 Hari? Alhamdulillah, rezeki Allah, akhirnya permohonan Innity ku berjaya dalam masa 1 hari. Macam terasa diambil kerja kerajaan pula.. Hehehe Tak sia-sia aku cuba amalkan 12 Tips Lulus Permohonan Iklan Innity . Alhamdulillah. Mudah-mudahan rezeki Allah lebih melimpah dan aku boleh buat duit dengan Innity. Amin Sebelum ini, memang boleh buat duit dengan Iklan Nuffnang, cuma tak banyak. Jadi sekarang ini, nak mencuba nasib dengan Iklan Innity pula. BACA →

KOMISEN KE-2 : Kerja Part Time Jual Gula Stevia

Gambar Duit Ringgit Malaysia Alhamdullilah.. Memang seronok kalau setiap hari duit masuk ke dalam akaun bank kita kan. Lagi-lagi kalau income tu beratus-ratus atau beribu Ringgit Malaysia. Inilah kelebihan berniaga atau bekerja secara sambilan di Internet.   Ini adalah komisenku yang kedua hasil daripada kerja part time jual gula Stevia di Internet dan juga berkongsi kebaikan gula Stevia kepada […] BACA →

10 Soalan Tentang Kerjaya Doktor Pelatih

Tugas Doktor Pelatih Apakah soalan-soalan tentang kerjaya atau tugas Doktor Pelatih? Alhamdulillah, rupanya ramai adik-adik lepasan SPM di Malaysia yang berminat untuk menjadi doktor perubatan. Tahniah kak Aya ucapkan sebab dah ada niat untuk membantu ramai orang yang memerlukan. Hari ini kak Aya nak kongsi pengalaman kak Aya sendiri sebagai seorang doktor perubatan berdasarkan daripada soalan-soalan daripada salah […] BACA →

2 Cara Mudah Sambung Semula Akaun Astro

logo-astro Sebelum ini, Aya pernah kongsikan satu artikel bagaimana cara-cara untuk semak akaun Astro melalui SMS kan? Hari ini, Aya nak kongsikan pula, bagaimana cara-cara untuk buat penyambungan semula akaun Astro. Sebenarnya, Aya terlupa nak bayar bil Astro sebab sibuk jaga baby dan juga sibuk online sampai terlupa nak bayar bil. Tup..tup..tup.. buka TV, Astro dah […] BACA →